Werken bij nefit bosch

Decorative brandbar

Werken bij Nefit Bosch

Werken aan een duurzame toekomst

Welkom in Deventer

Bij Bosch Thermotechniek in Deventer staat alles in het teken van duurzaam verwarmen en warm water. Met de merken Nefit en Bosch zijn we niet alleen actief in de Nederlandse markt. Als onderdeel van een groot internationaal concern ontwikkelen en produceren we producten en diensten voor heel Europa en zelfs daarbuiten. Dat maakt ons een aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

5 redenen om voor ons te werken

Welkom in de wereld van Nefit Bosch

Welkom in de wereld van Nefit Bosch

Nefit Bosch is een bedrijf met een sterke, eigen cultuur. We zijn trots op onze geschiedenis maar kijken vooral ook naar de toekomst. Met technologische innovatie op de meest uiteenlopende terreinen. Daarbij combineren wij ondernemerschap met maatschappelijke betrokkenheid. Nefit Bosch, technologie voor het leven.

RD

R&D

In ons kenniscentrum werkt een brede groep technici aan de warmtetechnologie van de toekomst. In internationale projectteams werken zij volgens agile werkmethodes aan de ontwikkeling van de verschillende concepten en bijbehorende onderdelen.

Productie en logistiek 2

Productie & logistiek

In Deventer produceren we voor veel verschillende klanten in een grote diversiteit. Dat vraagt om een uitgekiende productiemethode met de lean-principes als rode draad, inclusief een professionele logistieke organisatie.

Sales

Sales

De verkooporganisatie richt zich met een breed pakket producten zowel direct op consumenten als op installateurs en andere opdrachtgevers. Sales ondersteunt klanten bij de juiste keuzes, vakkundige installatie maar ook met optimale nazorg.

Algemene ondersteuning

Algemene ondersteuning

De specialisten binnen techniek, productie en sales worden ondersteund door collega’s in diverse algemene afdelingen. Van Finance & Control tot Facilitaire Dienst en van Inkoop tot Human Resources of ICT.

Alles voor de klant

Alles voor de klant

Bij Nefit Bosch doen we er alles aan om klanten te overtreffen in hun verwachtingen. Niet alleen met de beste producten en diensten maar vooral ook met optimale ondersteuning voor en na de aanschaf. Voor een eerste indruk bekijk de video*.

*Deze video is opgenomen voor de Corona-tijd.