Service & Onderhoud

Regel het goed, regel het online

Service en onderhoud

Waarom is goed onderhoud zo belangrijk?

Bijna de helft van alle huishoudens in Nederland heeft nog geen service- en/of onderhoudscontract voor de cv-ketel. Slecht onderhouden toestellen kunnen gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Ook functioneren deze toestellen minder goed, waardoor storingen kunnen optreden die kosten en ongemak meebrengen. Bovendien verbruiken cv-ketels die niet goed worden onderhouden vaak onnodig veel energie. Het is daarom aan te raden uw cv-ketel goed te laten onderhouden. Het afsluiten van een service- en onderhoudscontract verzekert u van regelmatige controle en onderhoud van het toestel. Met een onderhoudscontract zit u bovendien safe als het gaat om uw verzekering. En als zich onverhoopt een probleem voordoet, wordt u snel geholpen.

Service- en onderhoudscontract

Voor een Nefit-toestel kunt u het best een service- en onderhoudscontract afsluiten bij de plaatselijke Nefit Dealer. Deze beschikt over de meeste kennis en ervaring en heeft bovendien de noodzakelijke onderdelen altijd op voorraad. Mocht dit geen optie zijn, dan kunt u ook kiezen voor een service- en onderhoudscontract bij Nefit zelf. In dat geval komt zowel bij onderhoud, als bij storingen de servicedienst van Nefit zelf in actie.

Veelgestelde vragen over een service- en onderhoudscontract

- Wat zit er in een service- en onderhoudscontract bij Nefit?

  Sluit u een service- en onderhoudscontract af bij Nefit, dan bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en het oplossen van storingen inclusief onderdelen en voorrijkosten.

- Wat kost een service- en onderhoudscontract bij Nefit?

  Voor een reguliere cv-ketel bedragen de kosten € 175,- per jaar (incl. BTW)

- Tot welke leeftijd van de ketel kunt u een service- en onderhoudscontract afsluiten bij Nefit?

  Dit is mogelijk tot 12 jaar na de installatiedatum van uw cv-ketel.

- Is er sprake van een keuring voordat het contract wordt aangeboden?

  Vanaf het moment dat een toestel 5 jaar of ouder is, volgt altijd een inspectie vooraf. Het kan zijn dat bijvoorbeeld eerst achterstallig onderhoud of technische problemen moeten worden opgelost, voordat een contract kan worden afgesloten.

- Welke toestellen komen in aanmerking?

  Alleen cv-toestellen die niet ouder zijn dan 15 jaar van onze eigen merken Nefit en Bosch. Daarnaast doen wij geen onderhoud aan warmtepompen, geisers en overige producten.

 

Interesse in een service- en onderhoudscontract?

Nefit maakt het u makkelijk. Vul onderstaand formulier in en verstuur met één druk op de knop. Wij zorgen er vervolgens voor dat een Nefit Dealer contact met u opneemt, of een van onze adviseurs.

Neem contact met mij op
Naam
Telefoonnummer
E-mail
Adres
Straat
Postcode en woonplaats
Gegevens CV-toestel
Merk & type CV-toestel
Installatiedatum/jaar
Serienummer (indien bekend)
Gegevens installateur
Naam
Woonplaats
Ik wil bij voorkeur teruggebeld worden op: