Nefit consumentendag

Alles over duurzaam verwarmen

De aanschaf van een warmtepomp in combinatie met zonne-energie is waarschijnlijk niet iets waar u regelmatig mee te maken heeft. Er zijn ongetwijfeld veel vragen die naar voren komen. Hoe ziet zo’n systeem er in de praktijk uit? Past het wel in mijn huis? Hoeveel energie kan ik besparen? Hoeveel subsidie kan ik verwachten? Maakt zo’n buitenunit echt weinig geluid? Antwoorden op dit soort vragen krijgt u tijdens de Nefit Consumentendagen.

U bent van harte welkom!

En... als bezoeker maakt u kans op een EasyControl van Bosch: elke Consumentendag in juni verloten we zo'n geweldige slimme thermostaat t.w.v. €256!

 

Voor wie zijn de Nefit Consumentendagen?

Omdat de juiste antwoorden online vaak lastig te vinden zijn, organiseren we in ons experience centre in Deventer een aantal informatiedagen rondom het thema duurzaam verwarmen. Deze dag is gratis toegankelijk voor iedereen die overweegt om een hybride of all-electric warmtepomp in combinatie met zonne-energie aan te schaffen. 

Waar moet u rekening mee houden?

Het verduurzamen van uw woning vraagt om advies-op-maat, waarbij optimale isolatie, laagtemperatuursysteem en de zon als belangrijke energiebron kan worden meegenomen. Bij de aanschaf van een warmtepomp moet u daarom denken aan een aantal zaken. 

  • Goede isolatie van de woning is noodzakelijk voor optimaal rendement van een warmtepomp. 
  • Combineren met bestaande radiatoren is in veel gevallen mogelijk indien u voor een hybride oplossing kiest. Een laagtemperatuursysteem bijvoorbeeld vloerverwarming) is noodzakelijk in geval van een all-electric oplossing om de meest efficiënte werking te garanderen.

 

De meest logische volgorde bij de aanschaf van een warmtepomp is:

  • Eerst goed isoleren
  • Zorgen voor een laagtemperatuursysteem, bijvoorbeeld vloerverwarming
  • Kiezen van de juiste duurzame warmte-opwekker 

 

Wilt u eerst meer informatie over alle mogelijkheden om uw woning te verduurzamen en energie te besparen? Doe dan de Energie Bespaarscan.

Wat kan ik verwachten op een Nefit Consumentendag

1
Ontvangst met een kopje koffie of thee in de showroom op ons hoofdkantoor in Deventer.
2
In een korte presentatie laten wij u kennismaken met onze organisatie en producten, hoort en ziet u welke mogelijkheden er zijn, waar u bij de aanschaf en het gebruik van een warmtepomp in combinatie met zonne-energie op moet letten en wat globaal de kosten en mogelijke besparingen zijn.
3
Demo-opstellingen van een zonneboilersysteem en zowel hybride als "all electric" warmtepompen geven u een goede indruk van hoe zo’n systeem er in de praktijk uitziet. Daarnaast is het mogelijk om de warmtepomp werkend te ervaren.
4
Stel uw algemene vragen aan onze adviseurs, welke in groepsverband worden beantwoord.
5
Met specifieke vragen over uw situatie kunnen we u op weg helpen. En we spelen -indien gewenst- uw verzoek door aan de Nefit Specialist in uw omgeving voor een uitgebreid persoonlijk advies.
6
We streven naar kleine groepen om zodoende u zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven.

Kom naar een van de Nefit Consumentendagen, de koffie staat klaar!

In maximaal 2,5 uur hoort en ziet u alles wat u over warmtepompen en zonneboilers moet weten.

Ik kom graag naar een

NEFIT CONSUMENTEN DAG

U bent van harte welkom! Als u zich aanmeldt via onderstaande button ontvangt u een bevestigingsmail met alle gegevens. Het aantal beschikbare plaatsen voor deze dagen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst.